Blog

Štěpán Holub je opět v seznamu prestižních právníků

Advokát z kanceláře Holubová advokáti Štěpán Holub byl opětovně zařazen do nezávislého katalogu prestižních právníků Chambers High Net Worth.

Britská společnost Chambers & Partners do seznamu zařazuje právníky na základě doporučení dvou stovek profesionálů z celého světa, kteří se zabývají poskytováním poradenství v oblasti přeshraničních investic a soukromého vlastnictví, a to ve více než 100 zemích světa. Výběr spočívá v tisících rozhovorech s různými představiteli sektoru privátní klientely a trvá sedm měsíců. Chambers HNW také klade důraz na ohlasy klientů.

Advokát Štěpán Holub se již od svých studií specializuje právě na sektor privátní klientely, mezinárodních investičních struktur, mezinárodního dědického práva a oblasti správy majetku fyzických osob a jejich rodin. Štěpán Holub je jedním ze 2 zástupců České republiky.

V katalogu Chambers HNW 2019 vzrostl počet partnerů o více jak 100 v porovnání s rokem 2018. Mimo advokátní kanceláře Chambers HNW sdružuje také účetní a daňové poradce, soukromé banky a další společnosti a organizace, které se zaměřují na soukromou klientelu.

Stewards, paní Eva

Nikdo pro mě zatím tolik neudělal.

CK Livingstone

Opětovně děkuji za cenné rady. Lépe se mi dýchá, když vím, na koho se obrátit.

Jitka Popelková, jednatelka

Anders Thorsen Advokatanpartsselskab

Spolupráce pro mě byla velkým potěšením.

Anders Thorsen, partner, advokát

Kontaktní formulář