Blog

Štěpán Holub byl opět po roce zařazen do nezávislých katalogů prestižních právníků Who's Who Legal a Chambers & Partners

Advokát Štěpán Holub byl stejně jako minulý rok zařazen do nezávislých katalogů prestižních právníků Who's Who Legal a Chambers HNW. V případě Chambers HNW 2018 opět jako jediný právník z České republiky.

Katalog Chambers HNW je zaměřen na oblast soukromého vlastnictví. Právě na sektor privátní klientely, mezinárodních investičních struktur, mezinárodního dědického práva a oblasti správy majetku fyzických osob a jejich rodin se Štěpán Holub již od ukončení svých studií zaměřuje.

Právníci jsou do těchto prestižních katalogů vybíráni na základě informací od klientů, pohovorů s advokáty a advokátními kancelářemi, profesního jednání a právních znalostí. Katalog Chambers uvádí: „Štěpán Holub má mezi respondenty skvělou pověst. Je velmi flexibilní a schopný pracovat na velkých obchodních případech. Také mluví několika jazyky. Spousta velkých klientů jde za Štěpánem. Poskytoval právní poradenství na mezinárodní úrovni dříve, než se někteří v České republice začali touto problematikou zabývat. Poznamenává jeden právník a dodává: Je skvělý. Je fenomenální. Narodil se pro to, aby se stal právníkem pro soukromou klientelu. Je velice motivovaný. Velice si užívám naši spolupráci.“ (Chambers HNW 2018, str. 92)

Stewards, paní Eva

Nikdo pro mě zatím tolik neudělal.

CK Livingstone

Opětovně děkuji za cenné rady. Lépe se mi dýchá, když vím, na koho se obrátit.

Jitka Popelková, jednatelka

Anders Thorsen Advokatanpartsselskab

Spolupráce pro mě byla velkým potěšením.

Anders Thorsen, partner, advokát

Kontaktní formulář