Blog

Holubová advokáti spolupořádá 52. výroční kongres AIJA v Praze

Spolupořádání kongresu je vyvrcholením dlouhodobého působení Holubová advokáti v AIJA. Štěpán Holub je členem výkonného výboru AIJA a působí jako hlavní člen organizačního výboru kongresu.

AIJA je Mezinárodní asociace mladých právníků a je jedinou mezinárodní organizací na světě, která sdružuje mladé advokáty a právníky do 45 let. Cílem AIJA je pomoci mladým advokátům a právníkům v mezinárodním prostředí, které jim umožní proniknout do problematiky v širokém mezinárodním kontextu, seznámit se s kolegy z celého světa, vyměňovat si zkušenosti apod.

Kongresu se ve dnech 26. – 30. srpna 2014 v Praze zúčastní cca 600 advokátů a právníků z více než 85 zemí. Půjde o druhý největší mezinárodní právnický kongres v České republice. Program bude zahrnovat mnoho seminářů, workshopů a pracovních jednání zaměřených na témata, kterými se AIJA dlouhodobě zabývá, např. nemovitosti, pracovní právo, sportovní právo, distribuční právo a doprava, mezinárodní arbitráž, insolvenční právo, fúze a akvizice, daňové právo, imigrace a mnoho dalších.

Holubová advokáti doporučuje účast na kongresu AIJA všem advokátům, kteří mají zájem získat nové profesní zkušenosti a navázat kontakty. Zájemci o tzv. Home Hospitality Dinner se mohou do dění AIJA aktivně zapojit ihned.

Více informací ke kongresu naleznete na http://prague.aija.org/

Zájemci o Home Hospitality Dinner nechť vyplní formulář dostupný z http://www.cak.cz/scripts/detail.php?id=12547

Stewards, paní Eva

Nikdo pro mě zatím tolik neudělal.

CK Livingstone

Opětovně děkuji za cenné rady. Lépe se mi dýchá, když vím, na koho se obrátit.

Jitka Popelková, jednatelka

Anders Thorsen Advokatanpartsselskab

Spolupráce pro mě byla velkým potěšením.

Anders Thorsen, partner, advokát

Kontaktní formulář